Adarna AS er en nettbutikk og vi har derfor ikke de omkostningene det medfører å ha fysisk butikksalg.  Vi velger å ha fokus på gunstige priser og at vi kan levere produktene hjem til kunden eller til ditt postkontor / butikk.

Du har da den trygghet at det ikke tilkommer ytterligere fraktomkostninger enn det du får oppgitt ved bestilling av produktet.

Ordre over NOK 1000,- er fraktfritt frem til nærmeste postkontor der du bor.  Ønsker du levering på døren, vil det påløpe en fastpris på NOK 130,- uansett hvor du bor i Norge.

Alle forsendelsene er emballert og godt beskyttet mot fraktskader.

Adarna sender sine pakker med Brign/posten

Levering

Normalt har du varene på postkontoret 2-3 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Betaling

Oppkrav
Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet.
 
kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .